Om Os

Mange år fører til mange erfaringer

Efter godt 5 år på Lavsenvænget i Bolbro er Musikhuset Odense nu blevet til to mindre – og endnu mere specialiserede – enheder. Butikken i Odense er flyttet nærmere centrum, nemlig til Skibhustorvet, og er en specialforretning for strengeinstrumenter og alskens tilbehør. Værkstedet er flyttet med Richard “hjem” til Stationsvej 77 i Årslev, og det er også her der er messingblæsere, trommer og percussion.

I disse tider, hvor megen handel stille og roligt overgår til nettet, fortsætter vi ufortrødent, da vi ikke tror at musikinstrumenter er noget man kan købe før man har haft det i hænderne. Du og dit instrument kommer til at tilbringe mange timer sammen og kemien skal passe!

Claus Vang vil nu tage imod dig i butikken på Skibhusvej, hvor du kan finde et rigt udvalg i akustiske guitarer samt nærmest alle former for strengeinstrumenter og tilbehør. Claus har en stor interesse i folkinstrumenter og har opbygget et fornemt udvalg indenfor denne genre; også det elektriske, specielt violiner, som han selv har spillet i mange år.

Richard V. Salsbury har siden midtfirserne været halvdelen af Instrumentmager  A. Andersen  i Odense, og hans virke som instrumentmager var rygraden i  det gamle Musikhuset Odense, med speciale i reparation af messingblæsere, strygere og alle andre strengeinstrumenter. Selv er han trommeslager og har også stor ekspertise indenfor slagtøj.

Fælles for os begge er at vi er passionerede musikmennesker, som ikke kan lade være med at gøre det vi  mener er vigtigt for Fyns musikliv, nemlig at videreføre traditionerne for en rigtig musikbutik i landets tredjestørste by og instrumentpleje i topklasse!

Uanset hvad du spiller har vi også et imponerende udvalg i tilbehør: Strenge,  buer, skulderstøtter, ventilolie, dæmpere, mundstykker, skind, trommestikker, tasker, etuier, kabler,  remme m.m.m. (Ring eller skriv hvis du er i tvivl om hvor du finder hvad – vi bestiller også gerne hjem.)

Kig ud –  du bliver ikke skuffet!

Du finder mere info om Richards værksted og butik på musikværkstedet.dk.

Ofte Stillede Spørgsmål

Kan I reparere mit instrument?

Det kan vi! Kom ind i butikken med dit instrument så vi kan se skaden an – det er gratis. Nyd en kop kaffe imens vi undersøger problemet og laver dig et uforpligtende overslag. Det gælder både fra de fineste violiner til de tungeste basanlæg.

Jeg er ny til det med at spille musik. Har I noget for mig?

Det kan du lige tro vi har! Vi specialiserer os i de fineste kvalitetsvarer, der spænder lige fra nybegynderniveau, til den professionelle musikers dybeste ønsker. Det er bare at kigge ind og mærke på instrumenterne, så skal vi nok guide dig den rigtige vej!

Hvorfor kan jeg ikke bestille på din webshop?

Grundet vores lille størrelse, har vi simpelthen ikke en webshop, selvom denne hjemmeside til ligner én. Brug meget gerne hjemmesiden til at lave en liste over produkter du vil have vist frem når du besøger butikken, for vi tror på at instrumenter skal ses og høres, men ikke mindst også føles!

Skriv gerne en besked til os, og så sætter vi din vare til side med dit navn på!

Har I kaffe på kanden?

Altid! Som gæst i vores butik får man kun det absolut fineste, og dertil kommer kaffe til ventetiden og imens drømmeinstrumentet afprøves.

Leave a Comment