Blog Nyheder Webshop

Undskyld at vi roder – Vi laver ny hjemmeside!

Vi beklager meget at vores hjemmeside ser roddet ud, eller måske ikke virker som den plejer. Det er blot fordi den er under konstruktion, og vi håber det går hurtigt! Indtil da skal du ikke være bleg for at ringe til os på TLF: +45 40165490 med spørgsmål eller sende en mail til cv@musikhuset-odense.dk Vi håber på alligevel at se dig i vores butik på Skibhusvej 66, 5000 Odense C hvor det helt bestemt er lidt nemmere at se og høre instrumenterne.

Læs mere
Nyheder

Nyt år, ny start

Kære kunder, så er flytteplanerne på plads. Det blev en lykkelig skilsmisse og vi glæder os til at tage imod jer i hver vores nye forretning med hver vores specialer! Richard flytter Musikværkstedet til Stationsvej 77, 5792 Aarslev. Han tilbyder reparation af alle typer instrumenter samt salg af blæs, slagtøj og tilbehør. Claus beholder navnet Musikhuset og rykker til Skibhusvej 66, 5000 Odense C med strenge- og strygeinstrumenter inkl. guitar, folk og tilbehør. Han sender også gerne instrumenter videre til reparation. Vi har sagt farvel til Lavsenvænget og slår de…

Læs mere
Nyheder

Masser af nye varer

Man lægger måske ikke lige mærke til det, men vi opdaterer løbende hjemmesiden med nyt og gammelt fra vores gemmer. Vi har f.eks. lige tilføjet gigbags til guitarer og blæseinstrumenter og over 100 varer i slagtøj og tilbehør – bækkener, trommeskind, stikker, køller og andre gode ting i alle kategorier og prisklasser. Tag et kig, find hvad du mangler eller lad os bestille det hjem!

Læs mere
Nyheder

Elektriske strygeinstrumenter

Musikhuset Odense har nu fået et bredt udvalg af elektriske strygere – mest violiner. Fidelius, Zeta, Yamaha, Rivertone, Höfner er mærkerne p.t. Da vi har fået importørstatus for Fidelius i Skandinavien, er det her udvalget er størst – og måske allermest spændende. Så hvis du er stryger, – og går med en drøm om at “sætte strøm på”, – så er det Musikhuset du skal besøge, – vi har garanteret Danmarks største udvalg i el-violiner, violaer og celloer. Vi har selvfølgelig også et godt udvalg i pickupper og akustikforstærkere.

Læs mere
Nyheder

Musik-Messe i Odense.

Fra d.24. til d. 26. oktober  Var der musikmesse på Fora 17:48 i Skibhuskvarteret i Odense. Vi var selvfølgelig til stede med en stand hvor vi havde valgt at lægge hovedvægten på vores akustiske instrumenter. Vi havde også taget lidt af vores værksted med, så folk kunne få et indblik i hvordan en instrumentmager arbejder. Som det fremgår af billederne havde vi Maton og Godin guitarer med. Höfner strygere, og lidt messing fra flere forskellige firmaer. Desværre var fremmødet slet ikke så stort som diverse flotte og interessante udstillere havde…

Læs mere